header image

Nieuw; Stap voor stap Succesformule ‘Kleur je Leven Opnieuw In’

Nieuw; Stap voor stap Succesformule ‘Kleur je Leven Opnieuw In’

Kleur Je Leven Opnieuw InHet is zover; mijn compleet vernieuwde aanbod staat online en gaat in Januari 2019 van start**!

Training en begeleiding zoals ik nog niet eerder bracht. Al mijn ervaring en kennis gecombineerd en gecomprimeerd tot een stap voor stap succesformule.

Een combinatie van online- en offline training, persoonlijke begeleiding, live dagen, bijeenkomsten, ondersteunende & inspirerende theorie en oefeningen. Vorm gegeven op een manier die je de ruimte biedt je eigen weg & tempo te volgen…

**En snelle beslissers profiteren van hoge VROEGBOEKKORTING!

 

Oorsprong Vernieuwde Aanbod

In de basis liggen er 2 wensen aan de ontwikkeling van het Kleur Je Leven Opnieuw In-concept ten grondslag:

~Ik zou graag zien dat het aantal Levenskunstenaars in de wereld zich in een rap tempo gaat vermeerderen~

~Een kant en klaar stappenplan met onderliggende theorie en hulptroepen als leidraad, om je te begeleiden en ondersteunen gedurende je (levens)reis~

Voor mij is het een lange intensieve reis geweest om te komen waar ik nu ben en heb ik gaande weg alle punten zelf aan elkaar moeten verbinden. En ik wens anderen een meer geplaveide weg hierin toe. En hiermee werd de basis gelegd voor dit concept. Een concept waarbij verschillende vormen van aanbod en ondersteuning zorgen voor variatie in looptijd en intensiteit, zodat een ieder het pad in haar eigen tempo kan bewandelen.

In 2007 startte ik met mijn praktijk (destijds Vitamedi genaamd) en in de loop der jaren kwam de focus hiervan steeds meer te liggen op ‘mensen en hun gedoe’. Mijn gereedschapskoffer breidde zich gestaag uit en toen Rafi het Systemisch en Sjamanistisch Werken met Paarden op mijn pad bracht, viel alles samen en werd mijn nieuwe praktijknaam en -vorm Lef om te Luisteren geboren.

In de zomer van 2018 voelde ik weer een nieuwe stroom opborrelen. Een stroom welke mij onder meer uitnodigde de balans op te maken en aan de hand van deze bevindingen te gaan werken aan een nog meer geplaveide weg voor ….. En daarmee werd Kleur je Leven Opnieuw in geboren; een bewezen stap voor stap succesformule welke bestaat uit verschillende afgestemde en flexibele programma’s welke onderling variëren in looptijd, diepgang en intensiteit. Een combinatie on- en offline werken, theoretische ondersteuning, persoonlijk contact, live dagen, feed forward en tools, kennis & kunde waar je de rest van je leven wat aan hebt.

Ik heb zowel zelf als tijdens de begeleidingstrajecten ervaren dat het in je dagelijks leven toepassen van je bevindingen, verkregen inzichten en koerswijzigingen vaak extra aandacht vragen. En om ook aan deze behoefte te voldoen besloot ik hier extra ruimte en aandacht voor in te ruimen in het nieuwe programma. Ondertussen had ik de voorgaande jaren zijdelings samengewerkt met een tevens persoonlijke vriendin Sara, die vanuit haar vakgebied (Ergotherapie) met een aantal cliënten van haar trajecten bij mij had doorlopen. Onze methodes en staat van zijn sloten prachtig op elkaar aan en vormden een belangrijke meerwaarde voor de cliënten en de behaalde resultaten. Dit maakte dat ik de stoute schoenen aantrok en Sara heb uitgenodigd om samen met mij het vernieuwde programma in de wereld te zetten. En zo geschiedde…

Programma overzicht

~6 Weken Online

~3 Maanden Online & Live

~9 Maanden VIP-traject

~Workshop

Ben je geïnteresseerd? Heb je vragen of wil je een vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen? Dan horen we het graag!

 

Liefdevolle groet,

Jacqueline Verhoef

Ga direct naar de Kleur Je Leven Opnieuw In-website

Holistisch Trainer

|Training in de Kunst van Leven|

Interesse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ervaringen van klanten

Zó blij met jou! Ik met kalmte en rust.... echt Jacq, dat gelooft niemand :)

- Appje dat ik ontving -
Ervaringen van klanten

'Je moet het meemaken om te ervaren hoe bijzonder zoiets is, want bijzonder, dat is het zeker!'

- Sylvia -
Ervaringen van klanten

'Ik kon wel merken, naarmate ons gesprek vorderde, hoe makkelijk ik kon praten. Jacqueline gaf mij een veilig gevoel'

- Laura -
Ervaringen van klanten

'Ontroerend en emotioneel om zonder woorden geraakt te worden in mijn hart'

- Jeannette -
Ervaringen van klanten

'Jouw lieve paarden lieten mij zien: stilstaan of bewegen. Ertussen zit niks...'

- Sabine -
Ervaringen van klanten

'In een prachtige omgeving en bij een puur mensen ontdekken wat of waar jij veranderen kan'

- Annelies -
Ervaringen van klanten

'Ik bedenk me ineens dat ik onbewust gewoon m'n droom aan 't uitvoeren ben!'

- Appje dat ik ontving -
Ervaringen van klanten

'Fijn om op deze manier in vertrouwen je hart te luchten'

- Rob -
Ervaringen van klanten

'Jacqueline en de paarden maken met onvoorwaardelijke liefde en onvermijdelijke confrontatie zichtbaar wat mij te doen staat'

- Sara -