header image

Kleur Je Leven Opnieuw In

Ga direct naar de Kleur Je Leven Opnieuw In-website

Oorsprong

In de basis liggen er 2 wensen aan de ontwikkeling van het Kleur Je Leven Opnieuw In-concept ten grondslag:

 

~Ik zou graag zien dat het aantal Levenskunstenaars in de wereld zich in een rap tempo gaat vermeerderen~

~Een kant en klaar stappenplan met onderliggende theorie en hulptroepen als leidraad, om je te begeleiden en ondersteunen gedurende je (levens)reis~

 

Voor mij is het een lange intensieve reis geweest om te komen waar ik nu ben en heb ik gaande weg alle punten zelf aan elkaar moeten verbinden. En ik wens anderen een meer geplaveide weg hierin toe. En hiermee werd de basis gelegd voor dit concept. Een concept waarbij verschillende vormen van aanbod en ondersteuning zorgen voor variatie in looptijd en intensiteit, zodat een ieder het pad in haar eigen tempo kan bewandelen.

 

In 2007 startte ik met mijn praktijk (destijds Vitamedi genaamd) en in de loop der jaren kwam de focus hiervan steeds meer te liggen op ‘mensen en hun gedoe’. Mijn gereedschapskoffer breidde zich gestaag uit en toen Rafi het Systemisch en Sjamanistisch Werken met Paarden op mijn pad bracht, viel alles samen en werd mijn nieuwe praktijknaam en -vorm Lef om te Luisteren geboren.

 

In de zomer van 2018 voelde ik weer een nieuwe stroom opborrelen. Een stroom welke mij onder meer uitnodigde de balans op te maken en aan de hand van deze bevindingen te gaan werken aan een nog meer geplaveide weg voor ….. En daarmee werd Kleur je Leven Opnieuw in geboren; een bewezen stap voor stap succesformule welke bestaat uit verschillende afgestemde en flexibele programma’s welke onderling variëren in looptijd, diepgang en intensiteit. Een combinatie on- en offline werken, theoretische ondersteuning, persoonlijk contact, live dagen, feed forward en tools, kennis & kunde waar je de rest van je leven wat aan hebt.

 

Ik heb zowel zelf als tijdens de begeleidingstrajecten ervaren dat het in je dagelijks leven toepassen van je bevindingen, verkregen inzichten en koerswijzigingen vaak extra aandacht vragen. En om ook aan deze behoefte te voldoen besloot ik hier extra ruimte en aandacht voor in te ruimen in het nieuwe programma. Ondertussen had ik de voorgaande jaren zijdelings samengewerkt met een tevens persoonlijke vriendin Sara, die vanuit haar vakgebied (Ergotherapie) met een aantal cliënten van haar trajecten bij mij had doorlopen. Onze methodes en staat van zijn sloten prachtig op elkaar aan en vormden een belangrijke meerwaarde voor de cliënten en de behaalde resultaten. Dit maakte dat ik de stoute schoenen aantrok en Sara heb uitgenodigd om samen met mij het vernieuwde programma in de wereld te zetten. En zo geschiedde…

Liefdevolle groet,

Jacqueline Verhoef

 

Holistisch Trainer

|Training in de Kunst van Leven|

 

Voor wie?

Sta je op een (kruis)punt in je leven en ondanks -of dankzij- alles, voel je diep van binnen een kracht en een ‘sparkle’ en weet je dat je het zo niet langer wilt. Je weet misschien nog niet hoe, maar je weet wel dat je je leven anders in wilt gaan kleuren. Je wilt daarbij persoonlijke en afgestemde begeleiding, tools en technieken vergaren waar je de rest van je leven wat aan hebt? Kies dan voor onze bewezen succesformule!

We bieden deze in een aantal varianten en de mate van heling en bereik wordt mede bepaald door je eigen input, de werkvorm- en diepgang waar je voor kiest. Gaat jou voorkeur ernaar uit om 6 weken online en zelfstandig aan de slag te gaan? Of heb je de behoefte of wens om het online gedeelte te combineren met meer persoonlijke begeleiding en contact? Dan kun je kiezen voor een korter traject van 3 maanden of het uitgebreidere 9 maanden traject. Deze zijn beide opgebouwd uit zowel diverse online als persoonlijke contactmomenten, meer info hierover vind je bij de betreffende inhoudelijke trajectdetails.

Je kunt alle 3 de programma’s in overleg op elk gewenst moment starten en in je eigen tempo doorlopen, meer info hierover vind je bij de betreffende inhoudelijke trajectdetails.

Daarnaast is er de mogelijkheid om deel te nemen aan een van de algemene ‘Kleur je Leven Opnieuw In’-Workshopdagen. Tijdens deze dagen is er gelegenheid om naar persoonlijke vraagstukken te kijken en zal er met/binnen de groep gewerkt worden aan het verkrijgen van nieuwe inzichten en het inzetten van een nieuwe beweging.

~ Duurzame veranderingen in je leven!
~ Je leven opnieuw inkleuren!
~ Meer Rust & Ruimte!
~ Levensenergie (weer) voelen stromen!
~ Liefde & Levenskracht (her)vinden!
~ Meer Genieten & meer Kwaliteit van Leven!
~ Een nieuwe balans in Draaglast vs Draagkracht!
~ Bruikbare Tools, Kennis & Inzichten vergaren voor het leven!

 

Wil jij je leven opnieuw inkleuren? En ben jij op zoek naar verandering, vernieuwing, zuivere raad en helderheid? Wil je daarbij persoonlijke en afgestemde begeleiding, tools en technieken vergaren waar je de rest van je leven wat aan hebt? Kies dan voor onze bewezen succesformule, het zal je leven verrijken!

 

Als je twijfelt, vragen hebt of het niet zeker weet, maak dan gerust een vrijblijvende bel afspraak met ons!

 

Programma overzicht

~6 Weken Online

~3 Maanden Online & Live

~9 Maanden VIP-traject

~Workshop

Ga direct naar de Kleur Je Leven Opnieuw In-website


Interesse

Ervaringen van klanten

Zó blij met jou! Ik met kalmte en rust.... echt Jacq, dat gelooft niemand :)

- Appje dat ik ontving -
Ervaringen van klanten

'Je moet het meemaken om te ervaren hoe bijzonder zoiets is, want bijzonder, dat is het zeker!'

- Sylvia -
Ervaringen van klanten

'Ik kon wel merken, naarmate ons gesprek vorderde, hoe makkelijk ik kon praten. Jacqueline gaf mij een veilig gevoel'

- Laura -
Ervaringen van klanten

'Ontroerend en emotioneel om zonder woorden geraakt te worden in mijn hart'

- Jeannette -
Ervaringen van klanten

'Jouw lieve paarden lieten mij zien: stilstaan of bewegen. Ertussen zit niks...'

- Sabine -
Ervaringen van klanten

'In een prachtige omgeving en bij een puur mensen ontdekken wat of waar jij veranderen kan'

- Annelies -
Ervaringen van klanten

'Ik bedenk me ineens dat ik onbewust gewoon m'n droom aan 't uitvoeren ben!'

- Appje dat ik ontving -
Ervaringen van klanten

'Fijn om op deze manier in vertrouwen je hart te luchten'

- Rob -
Ervaringen van klanten

'Jacqueline en de paarden maken met onvoorwaardelijke liefde en onvermijdelijke confrontatie zichtbaar wat mij te doen staat'

- Sara -