header image

2018 – Mijn belevingen…

2018 – Mijn belevingen…

Vorige week hoorde ik tijdens een gesprek iemand verzuchten dat hij blij was dat het jaar bijna voorbij was en wat hem betreft was het niet voor herhaling vatbaar. Hij keek uit naar een beter en nieuw jaar.

Vervolgens werd ik aangekeken voor (h)erkenning en werd er verondersteld dat ook voor mij 2018 als geen best jaar de boeken in zou gaan… Groot was dan ook de verbazing toen ik zei dat ik het anders ervoer?!

En heus, 2018 had absoluut zijn pittige momenten, ups en downs met als klap op de vuurpijl het onverwachte overlijden van Rafi. En toch, ondanks dit alles, beschouw ik het als een waardevol jaar, heeft het me veel gebracht en ben ik hier immens dankbaar voor.

De levenslessen die we op ons bordje krijgen zijn vaak geen kinderspel, worden veelal niet als zodanig herkent en vragen meestal veel van ons. En toch, als er één ding is wat me altijd weer opvalt, is dat het resultaat van de les waarlijk oppakken en leren, het meer dan waard blijkt te zijn geweest.

En het mooie is dat wanneer je werkelijk je hoofd durft te buigen voor het huiswerk dat je hebt te doen. Als je voorbij de weerstand en ego lagen gaat. Waarlijk en zuiver aan de slag gaat en de les werkelijk doorwerkt en – leefd, deze ook niet meer opnieuw voorbij hoeft te komen in je leven!

Voor zowel mijzelf privé als tijdens mijn werk zijn -in de ruimste zin van het woord- de paarden en een Systemisch gedachtegoed twee enorm belangrijke onderdelen om waarlijk en zuiver op koers te geraken of te blijven.

Het is altijd weer onvoorstelbaar om te zien welke waardevolle informatie deze liefdevol en zonder oordeel aandragen en hoe helpend dit is in mensenlevens. Leven, ontwikkelen en bijsturen onder hun zuivere leiding brengt je op plaatsen waar je niet eerder kwam en brengt je resultaten die verder reiken dan wij met ons hoofd konden bedenken.

En dit wens ik eenieder toe voor 2019 en de jaren daar daarop mogen volgen

Goed gaon!

P.S. Ik hoor graag (hieronder, via een Pb’tje of via mail) van je hoe 2018 voor jou de boeken in gaat!

Lieve groet,
Jacqueline Verhoef

Holistisch Trainer
| Training in de kunst van Leven |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ervaringen van klanten

Zó blij met jou! Ik met kalmte en rust.... echt Jacq, dat gelooft niemand :)

- Appje dat ik ontving -
Ervaringen van klanten

'Je moet het meemaken om te ervaren hoe bijzonder zoiets is, want bijzonder, dat is het zeker!'

- Sylvia -
Ervaringen van klanten

'Ik kon wel merken, naarmate ons gesprek vorderde, hoe makkelijk ik kon praten. Jacqueline gaf mij een veilig gevoel'

- Laura -
Ervaringen van klanten

'Ontroerend en emotioneel om zonder woorden geraakt te worden in mijn hart'

- Jeannette -
Ervaringen van klanten

'Jouw lieve paarden lieten mij zien: stilstaan of bewegen. Ertussen zit niks...'

- Sabine -
Ervaringen van klanten

'In een prachtige omgeving en bij een puur mensen ontdekken wat of waar jij veranderen kan'

- Annelies -
Ervaringen van klanten

'Ik bedenk me ineens dat ik onbewust gewoon m'n droom aan 't uitvoeren ben!'

- Appje dat ik ontving -
Ervaringen van klanten

'Fijn om op deze manier in vertrouwen je hart te luchten'

- Rob -
Ervaringen van klanten

'Jacqueline en de paarden maken met onvoorwaardelijke liefde en onvermijdelijke confrontatie zichtbaar wat mij te doen staat'

- Sara -