header image

Zakelijk

Zakelijk

 • Loop jij vast bij het zetten van een volgende stap in- of met je bedrijf?
 • Ben jij de ondernemer of het bedrijf dat bewust wil investeren in een volgende laag van groei en ontwikkeling
 • Sta jij ervoor open om vanuit een Systemische invalshoek en met andere ogen naar je bedrijf te kijken?

…. en beschik je over een gezonde dosis ‘Lef om te Luisteren’? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Ik ga je niet vertellen hoe je zaken moet doen. Ik ga je wel een veilige omgeving bieden waarin jij aan jezelf kunt werken, waar jij jezelf kunt ont-dekken en waar ik je help jouw beste zelf te ontwikkelen.

Stap voor stap, laag voor laag en volledig afgestemd op jouw/jullie specifieke situatie en wensen gaan we aan de slag. Onderzoeken we die aspecten binnen het systeem welke ervoor zorgen dat het nog niet wil stromen in je bedrijf.

Daar waar het hoofd of de hoofdzakelijke besluiten geen oplossingen meer bieden, gaan wij aan de slag met de informatie die hiervoor in de subtiele lagen voorhanden is.

Veelal werken we onder de bezielende en zuivere leiding van mijn paarden. Het is hun van nature systemische oorsprong, gevoeligheid en (levens)behoefte aan ‘duidelijkheid’ die ons in dit proces kan helpen zichtbaar te maken datgene in onszelf of in ons bedrijf wat nog niet (volledig) zichtbaar is, wat ons belemmert of waar we aan voorbij gaan. Patronen, dynamieken, blokkades en onbalans…


Zakelijke ontwikkeling onder leiding van paarden

Tijdens deze 1 op 1 sessies zullen we in het bijzijn van de dieren de door jou ingebrachte vraag, stagnatie of wens als uitgangspunt nemen.

Ik geef taal en toelichting aan de subtiele uitwisselingen en blokkades in de energetische lagen waar aandacht voor wordt gevraagd. De paarden zullen bij deze sessies veelal het voortouw nemen. Hun natuurlijke (kudde)gedrag sluit naadloos aan bij het werken aan de hand van de Systemische methodiek (Familieopstellingen), welke een van de belangrijke uitgangspunten vormt van mijn manier van werken.

Dieren zijn van nature afgestemd op deze subtiele energetische lagen, lagen welke voor ons mensen doorgaans veelal onopgemerkt blijven. Samen met hun worden verborgen inzichten en dynamieken voor ons tot uitdrukking gebracht en ontstaat er gelegenheid tot transformatie en vernieuwing.

Het is mijn ervaring dat dieren bij uitstek goede sparringpartners voor ons mensen zijn. Zij hebben geen agenda of (voor)oordelen, zij vinden iets niet goed of fout. Zij voelen ons feilloos aan en geven enkel zuiver en liefdevol terug wat het is, waar het op dat moment waarlijk om gaat. Welk ‘huiswerk’ wij nog hebben liggen, wat ons kan helpen om uit een situatie te geraken of een andere uitkomst te bewerkstelligen

 

 • Basispakket Zakelijke ontwikkeling onder leiding van paarden
  • Dit pakket bestaat uit:
   • een intake gesprek
   • 3 Systemische coaching sessies onder leiding van de paarden

In een vooraf besproken tijdsbestek zullen deze afspraken plaats vinden. Het intakegesprek wordt in de regel vaak gecombineerd met de eerste coaching. Met dit pakket werken we aan een gefundeerde nieuwe basis voor de vragen en wensen tot verandering die in zijn gebracht. Een basis waar je op kunt steunen en op door kunt bouwen.

De kosten bedragen €599 excl.- btw.

 • Verdiepingsconsult, zakelijk
  • Deze consulten vormen een waardevolle opvolging & aanvulling na aanvang of afronding van een zakelijk begeleidingstraject. Ze kunnen onder meer ingezet worden:
   • bij de wens om een (persoonlijke) verdiepingsslag te maken
   • wanneer iemand (naast het groepsproces) behoefte heeft aan individuele aandacht of verdieping van het (persoonlijke) proces

De kosten bedragen €135 excl. btw per uur en een gemiddelde coaching duurt -afhankelijk van de wensen en hulpvraag- gemiddeld 1 tot 1,5 uur.


 • Teambegeleiding
  • Voor wie met een afdeling, team of project gericht op zoek wil naar verdieping, meer stroming in het geheel of oorzaken van stagnaties
  • Als aanvulling van een reeds lopend traject, waarbij het niet per definitie om een traject hoeft te gaan dat binnen Lef om te Luisteren loopt

Afhankelijk van de hulpvraag of wens tot onderzoek en verdieping zal in overleg met elkaar tot een gepaste vorm van teambegeleiding worden besloten. Prijs is op aanvraag en zal tot stand komen adhv de overeengekomen begeleiding.


 • (Thema)Workshop

Speciaal voor ondernemers en zelfstandigen organiseer ik regelmatig thema opstellingen onder leiding van de paarden. Vanuit de Systemische methodiek en familie opstellingen gaan we gericht aan de slag met datgene wat jou als ondernemer bezig houdt…. of misschien moet ik zeggen; wat jou als ondernemer tegen houdt?!

Hou deze website en de Facebookpagina in de gaten voor meer info en data.


Partner In Effect

Onder de vlag van Partner in Effect heb ik jarenlang onder meer leidinggevende functies bekleed, ondernemers en management teams ondersteund, (re)organisaties- en software implementaties begeleid. En wat ik hierbij opmerkte is dat gedragen veranderingen en beleidsvoering behoefte hebben aan meer dan alleen ondersteuning in de praktische uitvoering.

Onderliggende blokkades, patronen, verstrikkingen en beperkende overtuigingen waar ondernemers en hun team geen weet van hebben, hebben vaak tot gevolg dat het niet gaan stromen. En als er wel weet van is, dan ontbreekt vaak de kennis hoe de oorzaak hiervan aan te pakken en te transformeren naar een stromend geheel.

En daar waar ik het gemis ondervond, ben ik gaan studeren, ontwikkelen en verfijnen en richt ik me nu op de mensen en bedrijven die bewust willen investeren in een volgende laag van groei en ontwikkeling.

 

Mijn begeleiding hierin kenmerkt zich door de Systemische methodiek, de zuivere feedback van dieren en mijn gevoel voor nuances en afstemming op informatie die in subtiele lagen voorhanden is.

Ervaringen van klanten

Zó blij met jou! Ik met kalmte en rust.... echt Jacq, dat gelooft niemand :)

- Appje dat ik ontving -
Ervaringen van klanten

'Je moet het meemaken om te ervaren hoe bijzonder zoiets is, want bijzonder, dat is het zeker!'

- Sylvia -
Ervaringen van klanten

'Ik kon wel merken, naarmate ons gesprek vorderde, hoe makkelijk ik kon praten. Jacqueline gaf mij een veilig gevoel'

- Laura -
Ervaringen van klanten

'Ontroerend en emotioneel om zonder woorden geraakt te worden in mijn hart'

- Jeannette -
Ervaringen van klanten

'Jouw lieve paarden lieten mij zien: stilstaan of bewegen. Ertussen zit niks...'

- Sabine -
Ervaringen van klanten

'In een prachtige omgeving en bij een puur mensen ontdekken wat of waar jij veranderen kan'

- Annelies -
Ervaringen van klanten

'Ik bedenk me ineens dat ik onbewust gewoon m'n droom aan 't uitvoeren ben!'

- Appje dat ik ontving -
Ervaringen van klanten

'Fijn om op deze manier in vertrouwen je hart te luchten'

- Rob -
Ervaringen van klanten

'Jacqueline en de paarden maken met onvoorwaardelijke liefde en onvermijdelijke confrontatie zichtbaar wat mij te doen staat'

- Sara -